De Nieuwe Pianist 2

(2 klantbeoordelingen)

14,00

Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

15 studies in rock, swing & latin

Piano Solo Boek

“De nieuwe pianist is er voor de ontwikkeling van de techniek van het pianospel en wel in het idioom van de 20e eeuw. Ook zijn de stukken zeer geschikt om te spelen bij een uitvoering. In de twee delen komen stijlen voorbij als beat, blues, funk, dance, jazz- & popballad, swing, rock, rumba en salsa. Het feest der herkenning zal de speler dan ook regelmatig verblijden.

Deze muziek kan zowel een welkome aanvulling als een aantrekkelijk alternatief zijn voor de klassieke etudes op dit niveau. We denken aan de bovenbouw van de muziekschool en de onderbouw van het conservatorium. Hopenlijk vult dit werk de leegte op, die er op dit gebied m.i. was.”

Bron: Website Lichtenauer Bladmuziek

**************************

“The New Pianist, 15 studies in swing,rock & latin, books 1&2 are a welcome addition to the educational piano literature for young students. The titles of the individual pieces will surely stimulate the curiosity and the imagination of even the most resisting of student’s. To take a few titles: “Hot boogie – Feelin’ blue – Like Oscar – Feel your heart-beat”. I hope that teachers will take the time to try these two books out.”

Geoffrey Douglas Madge, concertpianist 4 juni 2006

 

Extra informatie

Product type

Verkrijgbaar voor

Grade

Uitgever

Jaar van uitgave